مهاجرت کاری به انگلستان

مهاجرت کاری به انگلستان

بسیاری از اشخاص قصد دارند تا در انگلستان کار کرده تا بتوانند اقامت انگلستان را کسب نمایند، لیکن باید مد نظر داشته باشید که  فقط اشخاصی می توانند مشغول به کار در انگلستان شوند که یک دوره تحصیلی را در انگلستان گذرانده باشند. این فرآیند بدین گونه امکان پذیر است که ما برای شما پذیرش تحصیلی را دریافت نماییم تا شما بتوانید در انگلستان حضور داشته باشید و پس از فارغ التحصیلی بتوانید با یافتن کار،نوع ویزای خود را از دانشجویی به کاری تغییر دهید و پس از مدتی اقامت دائم خود را ازانگلستان اخذ کنید.

(کار در انگلستان کشور انگلستان، کاریابی درانگلستان،چگونگی کار پیدا کردن در انگلستان):

ویزای کار درکشور انگلستان  از چندین راه صورت می گیرد یکی از طرق اخذ ویزای کار این است که فرد در کشورانگلستان یک دعوت نامه کاری از یک فرد دارای شرایط که دارای شرکت  معتبردر انگلستان  است دریافت نماید که فرد نیز  باید شرایط مورد را داشته باشد (موسسه حقوقی مبین عدالت به شما مشاوره حقوقی رایگان در این زمینه خواهد داد.) .یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که  در آگهی پذیرفته شوید ، که طی مراحلی که ابتدا ۳ماه در داخل کشور سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگاهی شود اگر شخص مورد نظر پیدا نشود از ایران یا کشور دیگر نیرو میگیرند ، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید.پیدا کردن کار فرما در اروپا شرایط خاصی دارد که در ادامه مطالب به طور کامل بررسی خواهیم کرد و کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام شخص متقاضی،  حقوقی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شخص و خانواده ان را در بر داشته باشد .این حقوق باید پس از کسر هزینه مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج شخص مهاجرت کننده کفایت میکند یا خیر ؟

در نتیجه اگر عنایت فرمودید اخذ ویزای کار در کشور  انگلستان امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری گردد .در اصطلاح شخص کارفرما در کشورانگلستان باید بتواند اسپانسر شود. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری دشوار است .

چنانچه تمایل دارید از این روش اقدام کنید کل فرآیند اخذ ویزای کار بین ۲تا ۹ماه به طول می انجامد که فرد متقاضی میتواند پس از چند سال ( معمولا ۲تا ۵سال) تقاضای اقامت دائم کند و با قوانین امروزه این امر به سادگی مقدور میباشد.

یکی دیگر ازراههای اخذ ویزای کار ، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در برخی از کشور ها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد .

پروسه این ویزا دراغلب کشورها بسیار زمانبر میباشد و بهترین کشوری  که الان میتوان برای آن اقدام نمود کشور دانمارک است که یک پروسه ۷تا ۹ماهه دارد. البته نام ویزای کار دانمارک که مشهور به ویزای گرین کارت دانمارک شده است ویزای GR1میباشد،

در رابطه با کشورانگلستان و کار در آن سوالات زیادی از ما میشود که ما سعی نموده ایم با توضیحاتی که به مشاورین داده ایم حتی الامکان این شبهات را مرتفع کنیم و شما میتوانید در خصوص نحوه کار درانگلستان از ما سوالات خود را بپرسید و ما با کمال میل پاسخ میدهیم البته اگر بضاعت علمی یاری کند. تنها نکته ای که در در نهایت جهت اخذ و یافتن کار درانگلستان به نظر میرسد این است که هرچند فرآیند اخذ ویزای کار در انگلستان اندکی دشوار میباشد اما راههایی برای وصول و تسهیل کردن آن خواهیم داشت.

یکی دیگر از طرقی که  ما می توانیم در کشورانگلستان کار فرما یافته و به صورت قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم این است که به عنوان دانشجو وارد کشور انگلستان شویم و چون در طول تحصیل اجازه کار پاره وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم که وقتی درسمان تمام شد از کارفرما در کشور انگلستان درخواست کار کنیم ،این راه از جمله راههای  بسیار مناسب می باشد زیرا پس از ورود به کشور انگلستان شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مورد نظر خود را پیدا کند و آن را تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳تا۴سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید .در آخر راههای دیگری نیز برای ورود به کشورانگلستان نیز وجود دارد که در این مقاله مختصر نمی گنجد. شما میتوانید هر گونه سوال خود در باب موضوع مهاجرت را از دفتر مهاجرتی از قسمت موسسه حقوقی مبین عدالت سوال بفرمایید. از این که صفحات ما را با شکیبایی مطالعه نموده اید یک دنیا سپاس گذاریم.

نکته ی مهمی که می توان به آن اشاره کرد این است که افرادی که در انگلستان تحصیل کرده باشند می توانند پس از فارغ التحصیلی خود در انگلستان با مبلغ 50000 پوند در انگلستان سرمایه گذاری کرده و اقامت انگلستان را در مدت زمان کمی اخذ کنند.

به طور کلی در سیستم جدید ویزاهای انگلستان موسوم به point-based system، ویزاهای اقامت انگلستان به دسته های زیر تقسیم می شوند :

  1) ویزای Tier 1 که به 3 دسته اصلی تقسیم می شود

       1-1)INVESTOR  سرمایه گذاری انگلستان

اخذ این نوع اقامت، مربوط به افرادی است که معادل یک میلیون پوند نقدینگی در کشور خود دارند و می توانند با انتقال آن به خاک انگستان اقامت را اخذ نمایند.

متقاضی می بایست، مبلغ 750 هزار پوند از این دارایی را پنج سال بدون اجازه برداشت در یکی از بانک ها و یا  موسسات مالی انگلستان ذخیره نماید و در ازای آن اقامت پنج ساله دریافت نماید. هم چنین می توانند با 250 هزار پوند بقیه به خرید ملک یا راه اندازی فعالیت تجاری بپردازند.

در نهایت بعد از این دوره 5 ساله متقاضیان می توانند برای اخذ پاسپورت انگلستان اقدام نمایند.

       2-1)ENTRE PRENEAR : ( ویزایی برای تاسیس شرکت در انگلستان )

نحوه ارزیابی صلاحیت متقاضیان گرفتن این ویزا در انگلستان بوسیلهself assessment points calculator و پر کردن فرم تقاضای شما و اطلاعات شخصی شما صورت می گیرد.

برای گرفتن این ویزای انگلستان می بایست 200 هزار پوند را برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلستان در یکی از شرکت های تحت نظارت financial service authority)FSA) در گردش باشد. دانستن زبان انگلیسی می تواند تا 10 امتیاز شانس شما را در مهاجرت به انگلستان افزایش دهد.

( کسب نمره 6.5 آزمون IELTSدر این قسمت مورد نیاز است).

عوامل دیگری نیز در گرفتن امتیاز مورد نیاز جهت مهاجرت به  انگلستان از طریق این ویزا ضروری است که با کمک مشاورین حقوقی مبین عدالت اقامت موقت یا دائم در انگلستان به سادگی قابل دسترس می باشد.

      3-1) POST-STUDY WORK

برای گرفتن این ویزا جهت ورود و اقامت به انگلستان سابقه گرفتن مدرک تحصیلی از انگلستان و یا بودن تحت ویزای Tier 4  اجباری است.

هم چنین در این ویزا نیز موارد بسیار ضروری درخواست می شود که شرح کامل آن نیز به تفضیل گفته خواهد شد.

  2) ویزای TIER 2: نوع ویزا (skiled worker) مهارت شغلی

 برای دریافت ویزای کاری انگلستان،داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره الزامیست . هم چنین شرکت های چند ملیتی واقع در انگلستان می توانند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری دریافت کنند. این دسته همچنین شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه ای نیز می باشد که می توانند برای اقامت انگلستان اقدام کنند.

 در این ویزا شما به یک اسپانسر یا تامین کننده منابع مالی،  ضمن اقامت انگلستان نیاز دارید که این مقدار برابر800000 پوند برای درخواست کننده ویزا و 5300 پوند دیگر برای هر یک از همراهان وی می باشد که باید 90 روز قبل از درخواست در حسابی قرار بگیرد.

بیشتر امتیازات ویزای کاری انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در انگلستان است که تا 50 امتیاز شما را پوشش می دهد و حداقل ساعت کاری 30 ساعت در هفته است.

درآمد آینده شما و مدارک تحصیلی و مدارک زبان انگلیسی نیز در گرفتن ویزای TIER 2جهت اقامت در انگلستان موثر می باشد. اطلاعات مربوط به اعضای جوامع مذهبی و ورزشکاران و انتقال کارمندان شرکت چند ملیتی به انگلستان نیز به تفصیل توسط مشاوران مهاجرت به انگلستان موسسه حقوقی مبین عدالت به شما داده می شود.

با توجه به قوانین مهاجرتی کشور انگلستان،بیشتر کمپانی های این کشور فقط در صورتی به متخصصین و دانش آموختگان پیشنهاد شغلی ارائه می دهند که ایشان مجوز ورود و حق کار را در این کشور دارا باشند، در صورتی که بیشتر متقاضیان، هنوز مجوز ورود به کشور انگلستان را دریافت نکرده اند؛ بنابراین با شرایط موجود شانس دریافت ویزای کار کشور انگلستان فقط برای افرادی موجود است که در مراکز عالی و دانشگاه های انگلستان تحصیل کرده اند و اجازه ی کار در این کشور را دارا باشند فلذا گرفتن ویزای کاری انگلستان منوط به اتمام دوره ی تحصیلی در این کشور می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر جهت دریافت اقامت تحصیلی و کاری کشور انگلستان با وکلای مهاجرت مؤسسه حقوقی مبین عدالت تماس حاصل فرمایید.

  3) ویزای Tier 3

مربوط به کارهای موقت وعلاقمندان به مهاجرت کاری انگلستان به صورت موقت می باشد.

  4) ویزای Tier 4

ویزای دانشجویی انگلستان است که اطلاعات مربوط به آن در صفحه تحصیل در انگلستان آمده است.

  5) Tier 5ویزای موقت کاری جهت کار در انگلستان

مربوط به متقاضیان کار انگلستان به صورت موقت و طی یک دوره کوتاه می باشد.

اقامت از راه ثبت شرکت

متقاضیان میتوانند با ثبت شرکت در یک کشور اروپایی علاوه بر گسترش فعالیت های تجاری در کشور مزبور از مزایای متعددی از جمله اقامت کشور مورد نظر برای خود و خانواده بهره مند شوند.

موسسه حقوقی مبین عدالت با همکاری کارشناسان خبره در رابطه با توسعه تجاری و ثبت شرکت و دریافت اقامت در اروپا فعالیت داشته و با داشتن تجاربی ارزشمند با همکاری مستمر با سازمانها و شرکتهای اروپایی و همچنین به عنوان نماینده برخی از آژانس های جذب سرمایه گذاری در اروپا جهت راه اندازی کسب و کار و انجام امور مربوط، برای متقاضیان عزیز فعالیت می نماید.

اشخاصی که هدف سرمایه گذاری در اروپا را دارند میتوانند برای بسیاری از کشورها اقدام نمایند که در این مقاله قصد داریم سرمایه گذاری در دو کشور اروپایی را توضیح دهیم تا شما ضمن مقایسه شرایط هر کدام بتوانید تصمیم درست در این زمینه را اتخاذ نمایید.

سرمایه گذاری در کشور انگلستان:

سرمایه گذاری در انگلستان به دو نوع صورت میگیرد که در زیر هر دو نوع را توضیح میدهیم.

روش اول از راه طرح یک میلیون پوندی می باشد. در این روش شخص علاقمند اخذ اقامت انگلستان با نشان دادن دارایی یک میلیون پوندی در انگلستان و یا یکی از بانک های انگلیسی در دیگر کشورها ، می تواند در طی پروسه کوتاهتر از یک ساله و بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی موفق به اخذ اقامت دائم انگلستان شود. قطعا اخذ اقامت انگلستان از این روش، بسیار مشکل است زیرا انتقال این سرمایه به انگلستان قبل از اخذ اقامت بسیار دشواراست.

در روش دوم.از روش هایی که دولت انگلستان برای اخذ اقامت دائم این کشور پیش روی متقاضیان مهاجرت به انگلستان قرارداده است،طرح سرمایه گذاری 200 هزار پوندی است.

در این راه که بسیار سهل تر از روش اول است، شخص با داشتن دو شاخص به سادگی می تواند در راستای اخذ اقامت دائم انگلستان اقدام نماید. دو موردی که برای این موضوع لازم است این است که فرد باید در این روش،نشان دهد  دارایی معادل 200  هزار پوند به مدت 3 ماه در یکی از بانک های مورد تایید دولت انگلستان دارد و دوم مدرکی که نشان دهد فرد متقاضی مسلط به زبان انگلیسی میباشد که در صورت وجود داشتن این دو شاخص به فرد یک ویزای سه سال و چهار ماهه داده میشود تا فرد بتواند یک تجارت و یا کسب و کاری در کشور انگلستان راه اندازی نماید.

مطالب مرتبط