مهاجرت کاری به آمریکا

مهاجرت کاری به آمریکا

مهاجرت کاری به آمریکا

ویزای کاری آمریکا وسیعترین دسته در بین دیگر دسته ها می باشد ، مقصود از این بخش معرفی مهم ترین ها ست.

Treaty Traders and Treaty Investors

E-1: Treaty Trader

E-2: Treaty Investor

معامله گران و سرمایه گذاران:

تاجران ، همسر و فرزندان E1

·         سرمایه گذاران ، همسر و فرزندان E2

ویزاهایE1 و E2  جهت سهولت تجارت بین آمریکا و کشورهای مورد نظر و اجازه مقدماتی نامزدهای تجاری جهت مهاجرت به ایالات متحده آمریکا برطبق  تجارت بازرگانی با ایالات متحده آمریکا طراحی شده اند.

با استناد به سایت دولتی و رسمی مهاجرت آمریکا (travel.state.gov)علاقمندان ایرانی این مدل ویزا تنها می توانند از ویزای نوع E2استفاده نمایند.

http://travel.state.gov/visa/fees/fees_3726.html

قوانین سرمایه گذاری :

سرمایه گذار، شخص حقیقی یا شرکت های گسترده ، بایستی از کشورهای مورد پیمان باشد.

سرمایه گذاری بایستی مورد توجه باشد به صورتی که موفقیت در روند سرمایه گذاری را با اطمینان اثبات کند.

درصد سرمایه گذاری یک شرکت تجاری ارزان قیمت باید بالاتر از میزان سرمایه گذاری یک شرکت تجاری گران قیمت باشد.

سرمایه گذاری در بازار مسکن و نیز سرمایه های غیر فعال مانند سرمایه گذاری در بانک مورد قبول قرار نمی گیرد.

سرمایه گذاری نباید حاشیه ای باشد و درآمد قابل توجهی باید داشته باشد،  بدین صورت که در وضیعت اقتصادی کشور آمریکا موثر باشد ، فقط برای گذراندن زندگی خانوادگی نباشد.

سرمایه گذار باید بر روی سرمایه اش کنترل داشته باشد بدین معنی که توانایی ریسک کردن در مواقع ضروری تجاری را داشته باشد.

سرمایه گذار باید برای سرمایه گذاری و گسترش آن وارد آمریکا شود و چنانچه متقاضی سرمایه گذاراصلی نیست می بایست در حیطه های نظارتی ، اجرایی و مهارت های بسیار تخصصی استخدام شوند. کارگران معمولی و غیر ماهر دارای شرایط نیستند.

مدارک لازم برای ویزا E2:

·         تکمیل فرم DS-160به صورت آنلاین و داشتن تاییدیه پرینت شده

·         تکمیل و امضا کردن فرم DS-اگرکه شما کارمند اجرایی یا مدیریتی هستید

·         پاسپورت معتبربا اعتبار حداقل شش ماه بیشتر از مدت در نظر گرفته شده

·         یک قطعه عکس ۲*۲

·         رسید پرداخت هزینه Visa Application Fee

کار در آمریکا

اشخاص متخصص با مدرک یکی از رشته های فنی نظیر مهندسی مکانیک،کامپیوتر ، برق و هوا فضا و …… با داشتن تنها 2 سال سابقه کار می توانند برای کار در آمریکا اقدام نمایند.

ویزای کاری آمریکا برای این گروه از متخصصین خیلی زود تبدیل به اقامت دائم و گرین کارت آمریکا خواهد شد. شایان ذکر است مهندسین با شرایط بالا نیازی به مدرک زبان جهت مهاجرت کاری به آمریکا ندارند و تنها مهارت نسبی در زبان انگلیسی نیاز ایشان را برای گرفتن ویزای کاری آمریکا برآورده خواهد کرد.

نکته ی دارای اهمیت در رابطه با اخذ ویزای کاری آمریکا، این مبحثی است که هزینه ی حق الوکاله ی این موسسه، با فرض رد شدن ویزا (که خیلی احتمال آن کم است)، به موکل مسترد خواهد شد.

مدت زمان دوره ی اخذ ویزای کار آمریکا از ابتدای کار تا لحظه ی اخذ ویزای کار زمانی کوتاهتر از 8 ماه است.

حقوق ماهیانه این اشخاص حداقل 4000 دلار در ماه خواهد بود.

مطالب مرتبط