دریافت ویزای تحصیلی از انگلیس

تحصیل در انگلستان – دریافت ویزای تحصیلی از انگلیس

 

اگر شما قصد ورود به انگلیس جهت تحصیل یا ادامهُ تحصیل را در یکی از دانشکده یا دانشگاههای کشور انگلیس را در برنامهُ خود دارید باید بخاطر داشته باشید که محل تحصیل شما حتماً در لیست مراکز آموزشی – علمی مورد تایید وزارت کشور بریتانیای کبیر باشد .

رشته تحصیلی مورد متقاضی تحصیل در انگلیس  باید یکی از موارد ذیل باشد :

دانشگاه معتبر مورد تایید وزارت کشور انگلیس به صورتی که متقاضی شهریه آن را پرداخت کرده باشد .
مراکز علمی و دانشگاههای خصوصی کشور انگلیس

مدرسه یا کالج خصوصی کشور انگلیس که در آن متقاضی شهریه کامل را پرداخت کرده باشد .

در این موارد متقاضی تحصیل در انگلیس  باید یکی از موارد ذیل را رعایت کند :

در رشته تحصیلی تمام وقت ثبت نام کرده باشد .
رشته مورد نظر شامل هفته ای 15 ساعت آموزش باشد .

رشته تمام وقت در یکی از دانشگاههای خصوصی

دانشجوی متقاضی ویزای انگلیس باید :

از قبل در یکی از دانشکده های انگلیس یا دانشگاههای معتبر دولتی یا خصوصی کشور انگلیس ثبت نام کرده باشد .
توانایی مالی جهت پرداخت هزینه های مربوط به تحصیل در انگلیس  ، شهریه و خوابگاه را داشته باشد .

در پایان تحصیلات کشور انگلیس را ترک کند .

 نکته :

از اول سپتامبر 2007 ، تمامی متقاضیانی که خارج از اتحادیه اروپا قصد ورود به انگلیس جهت تحصیل را دارند باید قبل از ورود ، تقاضای ویزای دانشجویی کنند .

شرایط تمدید ویزای دانشجویی در انگلیس :

دانشجو باید با ویزای معتبر و قانونی دانشجویی وارد کشور انگلیس شده باشد .
دانشجو باید برای امتحان دادن مجدد وارد انگلیس شده باشد .

متقاضی جهت فرصت های مطالعاتی در انگلیس باشد .

کارت شناسایی برای اتباع بیگانه  :

از 25 نوامبر 2008 ، با توجه به قوانین مندرج و تصویب شده در کشور انگلیس ( گرفتن اثر انگشت و چهره نگاری ) ، متقاضیان تمدید ویزای دانشجویی از انگلیس باید با هماهنگی با وزارت کشور انگلیس نسبت به اثر انگشت و چهره نگاری اقدام کرده و کارت شناسایی دریافت کنند .

نحوهُ استفاده از کارت شناسایی در انگلیس :

این کارت شناسایی به منزله اجازه اقامت قانونی و معتبر شما در انگلیس است . مقامات دولتی ، کارفرمایان  ، مسئولین دانشکده و دانشگاهها برای امور دانشجویی و غیره باید این کارت را در اختیار داشته باشند . در صورت مسافرت به خارج از انگلیس ، دانشجو باید کارت شناسایی را همراه داشته و در زمان بازگشت آن را به مسئول ادارهُ مهاجرت انگلیس نشان دهند . نکته اینکه این کارت شناسایی جانشین گذرنامه نبوده و باید همراه آن باشد .

نکته آخر اینکه در صورت مفقود شدن کارت شناسایی ، مراتب باید فوراً به وزارت کشور انگلیس اطلاع داده شده تا پس از بررسی های لازم المثنی صادر شود . در صورت عدم اطلاع به مقامات ، صاحب کارت شناسایی ممکن است تا 1000 پوند جریمه نقدی شود .

مطالب مرتبط