تحصیل در ایتالیا

تحصیل در ایتالیا

مهاجرت به ایتالیا از طریق تحصیل(وکیل مهاجرت به ایتالیا)

اشخاصی که هدف مهاجرت به کشور ایتالیا را دارند میتوانند از راه اخذ ویزای تحصیلی اقدام نمایند.مهاجرت به ایتالیا و اخذ ویزای تحصیلی شرایطی ویژه دارد که در ادامه مطالب بطور کامل توضیح خواهیم داد. کشور ایتالیا و اتریش مهد هنر اروپا می باشند و بسیاری از جوانان از تمامی نقاط دنیا رویای راه یابی به دانشگاه های ایتالیا را دارند.

برای مهاجرت تحصیلی به کشور ایتالیا سه مسئله بسیار مهم است:

1-اخذ پذیرش از دانشگاه     2-اخذ ویزای تحصیلی     3-رشته انتخابی برای ادامه تحصیل

اخذ ویزای تحصیلی کشور ایتالیا در مقطع لسانس(وکیل مهاجرت به ایتالیا از طریق تحصیل)

اشخاصی که هدف مهاجرت به کشور ایتالیا را دارند میتوانند با  ورود به دانشگاههای ایتالیا راه خود را هموار نمایند. تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور ایتالیا یکی از طرق دریافت اقامت کاری و در نتیجه اخذ اقامت دائم می باشد. هزینه دانشگاهها در کشور ایتالیا سالانه حدود12000-13000یورو و هزینه زندگی ماهانه حدود1200 یورو می باشد.

 مدارک لازم برای اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور ایتالیا درمقطع کارشناسی:

1.   ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات

2.   ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات

3.   اخذ مدرک زبان ایتالیایی از سفارت ایتالیا

اخذ مدرک زبان ایتالیایی

سفارت ایتالیا جهت صدور ویزای دانشجویی قوانینی را در نظر دارد که دانشجو باید آن را داشته باشد. برای اخذ ویزای تحصیلی در کشور ایتالیا فرد علاقمند  باید در کلاس های زبان ایتالیایی در سفارت ایتالیا شرکت نموده و بعد از دریافت نمره قبولی تقاضای اخذ ویزا نماید. طول این کلاس ها 3 ترم می باشد و در هر ترم، یک کتاب ایتالیایی آموزش داده می شود. هر ترم 33 جلسه 2 ساعته است.

برای صدور مجوز برای دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا شما بایستی در امتحانات پایانی هر ترم نمره قبولی را اخذ نموده و پس از آن برای صدور ویزای تحصیلی اقدام نماید. موسسه حقوقی مبین عدالت با داشتن سالها تجربه در امور ومهاجرتی و حضور وکلایی مجرب شما برای راه یابی به دانشگاه های کشور ایتالیا همیاری می نماید .

تحصیل در کشور ایتالیا در مقطع کارشناسی ارشد

اشخاصی که هدف تحصیل در دانشگاه های کشور ایتالیا را دارند میتوانند بعد از اخذ مدرک کارشناسی ، جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور ایتالیا اقدام نمایند. هزینه تحصیل در کشور ایتالیا وابسته به نوع دانشگاه و رشته انتخابی دانشجو می باشد . در مقطع کارشناسی ارشد حدود 13000 یورو تا 14000 یورو می باشد.  هزینه زندگی ماهیانه حدود 1200 یورو می باشد.

موسسه حقوقی مبین عدالت با افتخار آماده همکاری و اخذ پذیرش و ویزا برای علاقمندان به تحصیل در کشور ایتالیا می باشد.

مدارک لازم :

1.   ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات

2.   ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات

3.   ترجمه مدرک کارشناسی و ریز نمرات

4.   مدرک زبان ایتالیایی

اخذ مدرک زبان ایتالیایی

سفارت ایتالیا جهت صدور ویزای دانشجویی قوانینی را در نظر دارد که دانشجو باید آن را داشته باشد. برای اخذ ویزای تحصیلی در کشور ایتالیا فرد علاقمند  باید در کلاس های زبان ایتالیایی در سفارت ایتالیا شرکت نموده و بعد از دریافت نمره قبولی تقاضای اخذ ویزا نماید. طول این کلاس ها 3 ترم می باشد و در هر ترم، یک کتاب ایتالیایی آموزش داده می شود. هر ترم 33 جلسه 2 ساعته است.

برای صدور مجوز برای دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا شما بایستی در امتحانات پایانی هر ترم نمره قبولی را اخذ نموده و پس از آن برای صدور ویزای تحصیلی اقدام نماید. موسسه حقوقی مبین عدالت با داشتن سالها تجربه در امور ومهاجرتی و حضور وکلایی مجرب شما برای راه یابی به دانشگاه های کشور ایتالیا همیاری می نماید .

تحصیل در مقطع دکتری در کشور ایتالیا

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد با داشتن مدرک تحصیلی خود می توانند برای اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های ایتالیا در مقطع دکتری اقدام نمایند. در کشور ایتالیا بستری خوب برای تحصیل دانشجویان مقطع دکتری محیا می باشد. دانشجو اگر شرایط اخذ بورس تحصیلی را داشته باشد در نتیجه بعد از تحصیل می تواند درخواست اخذ اقامت کاری دهد و در نهایت به اقامت فرد منتهی می شود. چنانچه تمایل به مهاجرت به کشور ایتالیا را دارید می توانید با موسسه حقوقی مبین عدالت تماس حاصل نمایید تا وکلای ما با افتخار شمارا در این امر یاری رسانند.

مدارک لازم:

1.   ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات

2.   ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات

3.   ترجمه مدرک کارشناسی و ریز نمرات

4.   ترجمه مدرک کارشناسی ارشد و ریز نمرات

5.   مدرک زبان ایتالیایی

6.   مقاله ISI

7.   داشتن پروپزال

8.   مدرک زبان IELTS 7

اخذ مدرک زبان ایتالیایی

سفارت ایتالیا برای صدور ویزای دانشجویی قوانینی را در نظر دارد که دانشجو باید آن را داشته باشد. برای اخذ ویزای تحصیلی در کشور ایتالیا فرد علاقمند باید در کلاس های زبان ایتالیایی در سفارت ایتالیا شرکت نموده و پس از دریافت نمره قبولی در خواست اخذ ویزا نماید. مدت این کلاس ها 3 ترم می باشدو در هر ترم، یک کتاب ایتالیایی آموزش داده می شود. هر ترم 33 جلسه 2 ساعته می باشد.

برای صدور مجوز برای دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا شما بایستی در امتحانات پایانی هر ترم نمره قبولی را اخذ نموده و پس از آن برای صدور ویزای تحصیلی اقدام نماید. موسسه حقوقی مبین عدالت با داشتن سالها تجربه در امور ومهاجرتی و حضور وکلایی مجرب شما برای راه یابی به دانشگاه های کشور ایتالیا همیاری می نماید .

مطالب مرتبط